Hiro Mashima világa életre kel! Fairy Tail szerepjáték |
|
| Ki kicsoda? | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Gérard Fernandes Admin/ Fekete mágus
Hozzászólások száma : 25 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Mennyország tornya/ A tanácsban
Karakter információk Mágikus erő: (550/1500) Szint: 2 Ékkő: (1000/5000)
| Tárgy: Ki kicsoda? Szer. Feb. 29, 2012 8:25 am | |
| Hogy ne a sötétben tapogatózzunk, a játékos társakat illetően!
Név: Farkas Dávid Kor: 17 Születésnap: 1993.04.01 Lakhelyem: Veresegyház Kedvenceim:
Alvás, semmit tevés, frpgzés, stb.
Zene: The grenma, Demjén, Tabáni, Prosectura... Girugamesh, The Gazette úgy sem lenne időd végig olvasni!
Étel: Minden, csak tökfőzeléket ne!
Ital: Alkoholos italok Twisted Evil Meg üdítőitalok
Időtöltés: A barátaimmal lenni, számítógépezni
Filmek: Sok minden, de az örök kedvenc, a star wars, gyűrűk ura, ezen kívül van még sok
Anime/manga: Bleach, naruto, school rumble, Fairy tail, Ao No Exorcist sok van!
Álmaim: Sok van, ide nem írok semmit sem!
Magamról:
Néha nem tűnök komolynak, hanem gyerekesnek, de legtöbbször komoly vagyok. Nem szeretem a csendet, ezért sokat beszélek, főként feleslegesen. Utálom az egoistákat, a bunkókat. Jól titkolom az érzéseimet és így nem tudják mire gondolok, eddigi életem során csak 4 ember ismert ki. Csak nekik mutattam meg,, hogy milyen vagyok valójában. Jó ember vagyok, de voltak apróbb hazugságaim. Legkedvesebb pillanatom: Nem elemlékszem ilyenre... XD Családi állapot Egyedülálló (szégyen mi?)
Asszam ennyi, most ti jöttök! | |
| | | Gazille RedFox Vas Sárkányölő
Hozzászólások száma : 34 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 01. Age : 28 Tartózkodási hely : Fairy Tail
Karakter információk Mágikus erő: (550/1500) Szint: 2 Ékkő: (1000/5000)
| Tárgy: Ki kicsoda? Szer. Feb. 29, 2012 10:22 am | |
| Név:Zemeny Patrik Kor:15 Születésnap:1996.11.06 Lakhely:Budapest
Kedvenceim
Edzés,Pihenés,Semmittevés stb
Zene:Nightwish, Linkin Park, Slipknot, Skillet, TFK
Étel:Minden Kivéve Borsófözelék és oldalas xd
Ital:Energia Ital Ásványvíz és ízesitett sörök xd
Időtöltés:Haverokkal lenni. Kockulás . Edzés
Filmek: Inkább a Horrorfilmek és a Vígjátékok
Anime/Manga:Bleach Fairy Tail HODT Ao No ExoCrist Naruto Shippuuden Soul Eater Dragonball Z,Gt,One Piece Stb
Álmaim:Van Pár...
Magamról
Kevés Dolgot tudok komolyan venni inkább elviccelem (a nagyon komoly dolgokat persze nem) Nemszeretek senkivel se veszekedni Nemszeretem ha az emberek csendben vannak körülöttem de a nagy zajt sem szeretem. Lehet nem ide Tartozik (vagy de) de nembirom nézni ha egy Fiú Megüt Egy lányt azért leállok és verekedni is képes vagyok... De ha én keveredek bajba nemnagyon izgat nemfogok visszaütni Szerintem nemvagyok rossz ember (mármint asszemXD) Szeretek Barátkozni és viccelödni a haverokkaL:D
Legkedvesebb Pillanatom:Aaaasszem még nemvolt xd
Most viszont már tényleg ti jöttök:D | |
| | | Noel Aramis
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 29. Tartózkodási hely : Manchester, UK
Karakter információk Mágikus erő: (780/5000) Szint: 2 Ékkő: (1500/5000)
| Tárgy: Re: Ki kicsoda? Szer. Feb. 29, 2012 11:16 am | |
| Név: Tailor, Arabella Kor: 11 Születésnap: Feb. 1. 2001 Lakhely: Manchester, UK Kedvenceim: Biciklezes, gordeszkazas, manga olvasas, goth loli ruhak ^^* Zene: Tokio Hotel, Ayumi Hamasaki, BoA Étel: nincs kedvenc Ital: nincs kedvenc Időtöltés: ugyanaz mint kedvenc... Filmek: Harry Potter Anime/Manga: Nurarihyon no mago, Kimi ni todoke, Full Metal Panic, Nana, Gintama, Spice and Wolf, Seikai no Monshou, Seikai no Senki, K-on, Naruto, Bleach, Ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai, Fairy Tail, SKET dance, Say I love you, Vampire Knight, Kuroshitsuji, Katekyou Hitman Reborn, Soul Eater, Soul Eater NOT, Bakuman, My Boyfriend is a Vampire. Álmaim: Meglatogatni Magyarorszagot, lenni sikeresnek. Magamról: Nem tudom mit tudnek irni... ismerj meg? | |
| | | Shiro Fukuboku Kristály Sárkányölő
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 06.
Karakter információk Mágikus erő: (650/2500) Szint: 1 Ékkő: (1500/4500)
| Tárgy: Re: Ki kicsoda? Pént. Márc. 02, 2012 3:40 am | |
| Név: nektek csak Shiro Kor: 15 Születésnap: 1996.10 Lakhely: Bács-Kiskun megye Kedvenceim: állatok meg animék/mangák ezerrel Zene: the Grenma!!!!! xD Időtöltés: iskola, számítógép Filmek: vegyes Anime/Manga: Bleach, Fairy Tail, Ao No ExoCrist, Naruto, Naruto Shippuuden, Soul Eater, Nodame Cantabile, Sekai-ichi Hatsukoi, Tales of the Abyss, Pandora Hearts, KHR, FMA, Say:" I love You" Álmaim: Fene se tudja xD ... Magamról: Hát én egy elég szétszórt, és szórakozott tinédzser vagyok, akinek nincs jobb dolga a kockulásnál, ráadásul állatmániás xD. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ki kicsoda? | |
| |
| | | | Ki kicsoda? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|