Fairy Tail Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hiro Mashima világa életre kel! Fairy Tail szerepjáték

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Tororu wa kitarubeki

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Tororu wa kitarubeki

Tororu wa kitarubeki

Hozzászólások száma : 1
Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 28.

Tororu wa kitarubeki Empty
TémanyitásTárgy: Tororu wa kitarubeki   Tororu wa kitarubeki Icon_minitimeSzer. Feb. 29, 2012 3:36 am

Név: Tororu wa kitarubeki
Nem: (férfi/, fiú/lány)
Életkor: 19
Mágia: Szivárvány
Céh: Én egy sajátot szeretnék alapítani, amelynek a neve Tororu

Jellem:
- A karakter belső tulajdonsága Nem túl kedves, de szerethető.,
- Személyisége: egyszerűen gonosz,
- Szokásai: alszik, iszik, piál, henyél.
- Ízlése: tűztípusú

Kinézet:
- A karakter külső tulajdonságai: Izmos, kemény, szép.
- Kinézete: Kékes hajjal rendelkezik, születése óta.
- Öltözködése: Teljes kék felszerelés, tetőtől-talpig kék ruhában van és jár vele.
- Stílusa: Kemény, kedvenc műfaja a rock, de gépezni is szeret.

Felszerelés:
- E méretű melltartó
- B számos tanga
- 2 kézpánt
- 1 lábpánt
- Chain
- Egy kütyű, mely képes a gondolat olvasásra

Előtörténet:

Hol született, milyen családi, pénzügyi, társadalmi helyzetben

Hát Budapesten születtem, nem messze Debrecentől. Családi állapotom nős, de a pasimmal hálok. Hát a pénzügyi helyzetem, mikor, hogy. Szoktam kölcsön kérni, de legtöbbször lopni szoktam másoktól. Társadalmi helyzetem, hát hogy is mondjam 1/14 vér magyar és a maradék a cigány vér.

Mikor és hogyan ismerkedett meg a mágiával

Hát ez sem volt egy kis találkozás. Tegnap történt pontosan velem, így keresgélek google-n és megtaláltam a Mágiát. Nagyon poénos volt, mivel volt olyan oldal, ami szinte ugyan azt írta le a mágiáról mint a másik, de mind a kettő elolvasása után, már kentem vágtam a mágiát.

Miért azt a bizonyos mágiafajtát tanulta meg, hogyan és kitől

Hát ez elég egyszerű, amikor az oldalon lépkedtem feltűnt egy olyan szó, hogy Exceedek, ami nagyon megtetszett. De valami oknál fogva elolvastam és nem értettem egy szót sem, így neki álltam a szivárvány mágia után olvasni. Hát ez nem volt könnyű, mivel csak összevissza találtam róla információkat. De amiket találtam azok szupcsik voltak.

Miért kezdte el élni a mágusok dolgok mindennapjai

Hát az igazat megvallva ez nem valami helyes nyelvtanilag, de megpróbálok rá válaszolni. Me hát, úgy volt kedvem. Ugyebár nap, mint nap a suliba jártam és unatkoztam. Gondoltam a mágia feldobná a napomat.

Hogyan szerzett tudomást a céhről, amibe csatlakozni akart (csak akkor, ha kezdésként akar egy céh tagja lenni

Ahogy írtam alapítani szeretnék. Ez nem lenne más, mint a Tororu. A lényeg az lenne, hogy ide gyűjtenék be minden szupcsi erős emberkét.

Hogyan csatlakozott a céhhez

Mivel alapítottam, így nem kellett csatlakoznom. Vagy, ha megalapítottam lépjek ki, hogy csatlakozni tudhassak? De akkor az már megint cigány stílus lenne, ja de még is csak bennem van a vér.

Remélem jó lett Smile
Vissza az elejére Go down
Gérard Fernandes
Admin/ Fekete mágus
Gérard Fernandes

Hozzászólások száma : 25
Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 30.

Karakter információk
Mágikus erő:
Tororu wa kitarubeki Left_bar_bleue550/1500Tororu wa kitarubeki Empty_bar_bleue  (550/1500)
Szint: 2
Ékkő:
Tororu wa kitarubeki Left_bar_bleue1000/5000Tororu wa kitarubeki Empty_bar_bleue  (1000/5000)

Tororu wa kitarubeki Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tororu wa kitarubeki   Tororu wa kitarubeki Icon_minitimeSzer. Feb. 29, 2012 6:54 am

Szia Tororu!

Az előtöridet kapászból Elutasítom, mivel a születési helyeddel/lakhelyeddel van problémám!
Kérlek írd át, a töridet, úgy hogy az illeszkedjen az animéhez/mangához.
Meg, ha céhet akarsz alapítani, akkor nagyon jónak kell lennie az előtöridnek! A céh csatlakozáshoz azt írd, hogy miért, hogyan alapította meg a céhet, milyen rögös út vezetett neki odáig... A céh mesterek magas rangúak, azt nem adják egy könnyen oda akárkinek, és mi sem! Ki kell érdemelni! Írj egy nagyon szuper előtörténetet!

Ha végeztél a javítással szólj nekem, vagy Gazillnek, és újra megnézzük!

Addig is ELUTASÍTOM az előtöridet!

Üdv Gérard!
Vissza az elejére Go down
https://fairytailrpg.hungarianforum.com

Tororu wa kitarubeki
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fairy Tail Szerepjáték :: Nyílvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: