Név: Tororu wa kitarubeki
Nem: (férfi/
nő, fiú/
lány)
Életkor: 19
Mágia: Szivárvány
Céh: Én egy sajátot szeretnék alapítani, amelynek a neve
TororuJellem:
- A karakter belső tulajdonsága Nem túl kedves, de szerethető.,
- Személyisége: egyszerűen gonosz,
- Szokásai: alszik, iszik, piál, henyél.
- Ízlése: tűztípusú
Kinézet:
- A karakter külső tulajdonságai: Izmos, kemény, szép.
- Kinézete: Kékes hajjal rendelkezik, születése óta.
- Öltözködése: Teljes kék felszerelés, tetőtől-talpig kék ruhában van és jár vele.
- Stílusa: Kemény, kedvenc műfaja a rock, de gépezni is szeret.
Felszerelés:
- E méretű melltartó
- B számos tanga
- 2 kézpánt
- 1 lábpánt
- Chain
- Egy kütyű, mely képes a gondolat olvasásra
Előtörténet:
Hol született, milyen családi, pénzügyi, társadalmi helyzetben
Hát Budapesten születtem, nem messze Debrecentől. Családi állapotom nős, de a pasimmal hálok. Hát a pénzügyi helyzetem, mikor, hogy. Szoktam kölcsön kérni, de legtöbbször lopni szoktam másoktól. Társadalmi helyzetem, hát hogy is mondjam 1/14 vér magyar és a maradék a cigány vér.
Mikor és hogyan ismerkedett meg a mágiával
Hát ez sem volt egy kis találkozás. Tegnap történt pontosan velem, így keresgélek google-n és megtaláltam a Mágiát. Nagyon poénos volt, mivel volt olyan oldal, ami szinte ugyan azt írta le a mágiáról mint a másik, de mind a kettő elolvasása után, már kentem vágtam a mágiát.
Miért azt a bizonyos mágiafajtát tanulta meg, hogyan és kitől
Hát ez elég egyszerű, amikor az oldalon lépkedtem feltűnt egy olyan szó, hogy Exceedek, ami nagyon megtetszett. De valami oknál fogva elolvastam és nem értettem egy szót sem, így neki álltam a szivárvány mágia után olvasni. Hát ez nem volt könnyű, mivel csak összevissza találtam róla információkat. De amiket találtam azok szupcsik voltak.
Miért kezdte el élni a mágusok dolgok mindennapjai
Hát az igazat megvallva ez nem valami helyes nyelvtanilag, de megpróbálok rá válaszolni. Me hát, úgy volt kedvem. Ugyebár nap, mint nap a suliba jártam és unatkoztam. Gondoltam a mágia feldobná a napomat.
Hogyan szerzett tudomást a céhről, amibe csatlakozni akart (csak akkor, ha kezdésként akar egy céh tagja lenni
Ahogy írtam alapítani szeretnék. Ez nem lenne más, mint a Tororu. A lényeg az lenne, hogy ide gyűjtenék be minden szupcsi erős emberkét.
Hogyan csatlakozott a céhhez
Mivel alapítottam, így nem kellett csatlakoznom. Vagy, ha megalapítottam lépjek ki, hogy csatlakozni tudhassak? De akkor az már megint cigány stílus lenne, ja de még is csak bennem van a vér.
Remélem jó lett